Sähköurakointi ja -asennustyöt
Satakunnassa


Sähköjärjestelmien asennukset, kunno
ssapitotyöt, vianetsintä ja korjaukset

Meistä


Yrityksemme on perustettu vuonna 1999, ja tarjoamme palveluita yritys- ja kuluttaja-asiakkaille Satakunnan alueella. Toimintamme kattaa sähköasennuspalvelut pienemmistä huolto- ja kunnossapitotöistä suurempiin projektikokonaisuuksiin asti, minkä lisäksi palveluihimme kuuluu ilmalämpöpumppujen asennustyöt.

 

Huolehdimme sähköjärjestelmien asennuksista, kunnossapidosta, vianetsinnästä ja korjauksista, ja pyrimme olemaan joustava ja luotettava kumppani asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.  Henkilökuntamme koostuu asiantuntevista asentajista ja toteutamme toimeksiannot ammattitaidolla ja tarkkuudella. Meiltä saat myös neuvontaa ja opastusta sähköjärjestelmiin ja ilmalämpöpumppuihin liittyvissä kysymyksissä.

 

Kuulumme Elfin-ketjuun, joka on joukko Onnisen suosittelemia itsenäisesti toimivia sähköurakoitsijoita ympäri suomen. Valitsemalla ketjun jäsenliikkeen varmistut saavasi palvelua ammattilaisilta, jotka tuntevat alan uusimmat säädökset ja standardit. Autamme sinua valitsemaan laadukkaat tuotteet ja tarvikkeet, ja varmistamme niiden toimivan turvallisesti ja luotettavasti.